Abonneren  Inloggen

Mogelijkheden van het modulux LED-UV systeem

13 september 2021

Tijdens de Vakdag Print & Sign 2021 zal IST Benelux de compacte watergekoelde modulux LED-UV voorstellen. Dit nieuwe LED-UV systeem is bij uitstek geschikt voor retrofit van bestaande smalle baan drukpersen.

Het systeem is met een hoge intensiteit van 25W/cm² en met stappen van 24mm op de drukbreedte in te stellen. Hierdoor is een nog efficiënter energieverbruik mogelijk.

IST Metz

IST Metz is een ondernemingsgroep opgericht in 1977 door Dip. Ing. (FH) Gerhard Metz, met het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland te Nürtingen, en bestaat momenteel uit 13 bedrijven.

Met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk, garandeert de groep een snelle en betrouwbare on-site support rondom de UV-uitharding en coating. IST Metz beschikt over eigen verkoop- en servicevestigingen in Frankrijk, Engeland, de VS, Italië, Benelux, Spanje, Zweden, China, Thailand en Japan, aangevuld met een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en partners. ETA plus GmbH ontwikkelt en produceert UV-Lampen en elektronische voedingen voor alle UV-installaties van IST.

IST Metz heeft 21.800 mp eigen productie- en bureauareaal, daarin inbegrepen R&D, laboratorium en testfaciliteiten. Van de luchtgekoelde MBS-, tot de watergekoelde BLK UV systemen en de LED-UV systemen, ontwikkelt IST Metz niet alleen voor de grafische industrie UV gerelateerde oplossingen. Ook voor inkjet, coating en verlijming en desinfectie heeft IST Metz oplossingen met UV techniek.

Aanwezig op de Vakdag

Op de Vakdag is IST Benelux aanwezig. Rob Brinkman is daar aanwezig om bezoekers te informeren over de mogelijkheden van het modulux LED-UV systeem of over de andere UV producten.