Abonneren  Inloggen

Grote order van Deutsche Post voor Buhrs in Zaandam

7 november 2022

Deutsche Post gaat 16 verpakkingssystemen upgraden met een module voor het verpakken van Einkaufaktuell (een pakket reclamefolders) met papieren bandrollen. De modules worden door Buhrs in de fabriek in Zaandam geconfigureerd en geïnstalleerd op locatie in Duitsland.

‘Voorheen werden dezelfde systemen gebruikt om Einkaufaktuell in folie te verpakken, maar dat willen ze in Duitsland niet meer’, zegt algemeen directeur Dick Verheij in het persbericht over de order. ‘Gelukkig kunnen bestaande Buhrs-verpakkingssystemen worden omgebouwd naar verpakkingen met een papieren sleeve. Na grondig intern onderzoek heeft Deutsche Post besloten om te upgraden, simpelweg omdat de staat van het verpakkingssysteem na al die jaren nog steeds uitstekend is. Dat is natuurlijk een compliment voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van de verpakkingsoplossingen van Buhrs. In totaal zullen 16 systemen worden uitgerust met een paper sleeve wikkelmodule en een inkjetkop voor adressering. De modules worden geconfigureerd in onze fabriek in Zaandam en geïnstalleerd op locatie in Duitsland. Dat betekent veel werk, maar we doen het graag.’

Foto door Giuseppe Toppers | Danto


Geen nieuws missen?

Abonneer je op de PRINTmatters nieuwsbrief