Abonneren  Inloggen

Fujifilm installeert Revoria Press bij Fotofabriek

28 maart 2024

Bij online drukkerij Fotofabriek in Groningen werd deze week met succes de installatie van de Fujifilm Revoria PC1120S door FUJIFILM Netherlands BV afgerond.

Fotofabriek heeft 175 medewerkers en is onderdeel van Chris Russell. Vijf jaar geleden breidde het bedrijf zijn productiehal uit naar 13.000 m2, waar dagelijks honderden fotoproducten worden geprint, verpakt en verzonden. Voor zijn nieuwste printerinvestering kiest Fotofabriek voor Fujifilm als leverancier. ‘We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en die kunnen we met de Revoria PC1120S behalen’, zegt Stephan de Vries, Algemeen Directeur van Fotofabriek.

Revoria Press PC1120S

De Revoria Press PC1120, een digitale POD-pers van Fujifilm, heeft een uitgebreide reeks aanvoer- en afwerkingsopties. ‘Dankzij de Super EA ECO-toner, met één van de kleinste tonerdeeltjesgroottes in de wereld en de keuze om goud, zilver, clear, wit en roze als extra optie te kiezen, kan er een nog groter kleurengamma worden geprint’, aldus Fujifilm. ‘Een reeks opties voor vouwen, trimmen en boekjes maken wordt aangevuld met een nieuwe statische eliminator, essentieel voor het verwerken van films en andere synthetische media. Ook uitdagende media, zoals het aanvoeren van bannervellen tot 1,2 meter, zijn geen probleem voor de Revoria PC1120 dankzij het luchtaanzuigsysteem.’

In 2022 won de Revoria Press PC1120 de BLI ‘Buyers Lab 2022 Pro Award’ in de categorie ‘Outstanding High-Volume CMYK+ Production device’.

Foto: De operators van de Fotofabriek/Chris Russell met engineers van FUJIFILM. (Bron: Fujifilm)


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief